Insectenbeet

Ziekte van lyme bij uw paard: Bij hoge temperaturen zijn teken het hele jaar actief. Als de teek binnen 24 uur wordt verwijderd, is de kans op besmetting klein. Het is dus een goede zaak, dagelijks te controleren op een tekenbeet bij uw paard.

Paarden hebben, evenals mensen en andere dieren, een grote kans door een teek te worden gebeten. De onderbenen en het hoofd van het paard, zijn gewilde gebieden voor de teek.

 

Tekenbeet:

Een teek is de veroorzaker van de ziekte van Lyme, ook wel Borrelia bacterie genoemd. De ziekte wordt overgedragen, door de beet van een geïnfecteerde teek. Aangenomen wordt, dat de kans op besmetting laag is gedurende de eerste 12 uur, daarna loopt het risico op besmetting op.

 

Waarom Chinese kruiden?

De traditionele Chinese geneeskunst richt zich op balans in het lichaam, dus op harmonie. Wanneer energiebanen niet meer in evenwicht zijn, raakt de balans zoek en wordt het lichaam ziek. Doordat blokkades in het lichaam worden opgeheven zal ook de algemene conditie van paard/pony/ezel aanzienlijk verbeteren.

 

Vragen?

Heeft u een vraag, stuur dan een e-mail aan: [email protected]

 

Bezoek onze kruidenshop!

0