mooii

Veelgestelde vragen

 

Wanneer er tijdens het bezoeken van de website, of het bestellen van een product, een aantal vragen opkomen, kan ten alle tijden contact met ons worden opgenomen.

 

Misschien wordt het allemaal duidelijker, na het lezen van onderstaande vragen. Onder de vragen, wordt het antwoord vermeld.

 

 

Bereken jullie verzendkosten?

Nee, de producten worden gratis verzonden. Dit geldt voor binnen- en buitenland.

 

 

Geven jullie ook korting bij een bepaald product?

Ja, de kortingen worden alleen berekend bij aankoop van kruidenzakjes van 120 gram. Hieronder wordt de toegepaste korting vermeldt:

 

3 zakjes van 120 gram: €10 korting

5 zakjes van 120 gram: €12,50 euro korting

8 zakjes van 120 gram: €15 euro korting

10 zakjes van 120 gram: €20 euro korting

 

 

Kan ik de kruiden combineren met andere supplementen of medicijnen?

Wisselwerkingen: Wisselwerking met diergeneesmiddelen van de dierenarts zijn ons niet bekend.  De kruiden kunnen dan ook  gelijktijdig met diergeneesmiddelen en speciale voeding van een dierenarts, met in achtneming van de juiste dosering, worden gegeven.
Indien gewenst kunt u na 1-2 weken het diergeneesmiddel of  het speciaal voedsel afbouwen. Een goede methode is: gedurende de eerste 10 dagen beide middelen gelijktijdig geven, vanaf de 11e dag  het diergeneesmiddel of speciaal voedsel halveren en daarna  het diergeneesmiddel of speciaal voedsel nog één keer halveren dan wel,  geheel stoppen.

 

 

Hoeveel kruidenformules kan ik tegelijk geven?

Er wordt geadviseerd om niet meer dan 3 kruidenformules tegelijk te geven.

 

 

Mijn paard/hond wil de kruiden niet innemen, wat kan ik doen?

Maak het voer nat, waarna de kruiden blijven plakken aan het voer en het dier zo beter de kruiden opneemt. Bij een paard kan er extra appelmoes, appelstroop of muesli worden toegevoegd. Dit is vaak een lekkernij voor het paard, zodat het wordt uitgenodigd om het op te eten.

Bij een hond, kunnen de kruiden gemengd worden met een stukje vlees.

 

 

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Na 1-4 weken moet er enig resultaat zichtbaar zijn. Dit is wel geheel afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Wanneer de symptomen sterk verminderd zijn, kan de eigenaar overwegen om over te gaan op een onderhoudsdosering (1-1,5 maatlepel per dag). Overweegt de eigenaar om te stoppen, na het verminderen van de symptomen, dan raden wij aan om de kruiden langzaam af te bouwen.

 

 

Staat de vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Dat kan door te mailen naar het volgende mailadres: [email protected]

0