Oorontsteking 

Oordruppels, op basis van Colloïdaal zilver, is uitstekend inzetbaar bij een oorontsteking. In de praktijk blijkt dat het inzetten van een antibioticum nagenoeg geen resultaat geeft bij een oorontsteking. Het onderdrukt de symptomen wel, maar meestal komt de ontsteking na een paar weken in alle hevigheid terug.

 

Colloïdaal zilver/paarden, is uitstekend inzetbaar bij oorontstekingen, bij paarden.

Colloïdaal Zilver/huisdieren werkt goed bij andere diersoorten, zoals schapen, geiten en honden.

 

Wanneer er sprake is van verschillende huidaandoeningen, kan Colloïdaal zilver ook worden toegepast. Hierbij wordt het betroffen gebied vochtig gemaakt en voor een optimaal resultaat, moet Colloïdaal zilver dan 10 minuten inwerken.

 

Achtergrondinformatie:

Oorontstekingen moeten altijd behandeld worden! Door verwaarlozing treden er namelijk veranderingen op in het oor, die genezing moeilijker maken. De oorontsteking kan zich ook uitbreiden naar het middenoor en het binnenste gedeelte van het oor.

Als de oorontsteking chronisch wordt, kan er een middenoorontsteking ontstaan. Zeer ernstige chronische oorontstekingen kunnen zelfs evenwichtsstoornissen en ernstige hersenaandoeningen veroorzaken.

 

Opvallend gedrag bij een oorontsteking kan zijn:

  • Het schudden van het hoofd
  • Schuren van het oor

Als de ontsteking nog niet zo ernstig is, vindt uw paard/pony/ezel het vaak prettig als u over zijn oor wrijft. In ernstige gevallen kan het aanraken van de oren juist pijnlijk zijn, en het dier laat dit meestal duidelijk merken.

Juiste oplossing

Vragen?: Heeft u een vraag over deze kruidenformule, stuur dan een e-mail aan: [email protected]

0