Staat uw oude paard moeilijk op?

Moeilijk opstaan van een oud paard: Een oud paard kampt vaak met rug- of nekklachten, d.w.z. Spondylose. Artrose in de rug of nek is meestal de oorzaak van deze aandoening. Doordat de rug of nek langzaam krom trekt, en zijn elasticiteit verliest, zal uw paard steeds stijver worden en moeite krijgen met opstaan. Maar ook pijnlijke en gezwollen gewrichten tengevolge van ontstekingen komen regelmatig voor bij oudere paarden. Uw paard zal dan niet lekker meer lopen, en moeite krijgen met opstaan. Dus moeilijk opstaan.

 

Arabische paarden en pony’s behalen vaak de hoogste leeftijd, hier is een leeftijd van 40 jaar goed mogelijk. Het verouderingsproces van een paard begint in principe vanaf de geboorte.

Waarom Chinese kruiden?

De traditionele Chinese geneeskunst richt zich op balans in het lichaam, dus op harmonie. Wanneer energiebanen niet meer in evenwicht zijn, raakt de balans zoek en wordt het lichaam ziek. Doordat blokkades in het lichaam worden opgeheven zal ook de algemene conditie van paard/pony/ezel aanzienlijk verbeteren.

Juiste oplossing

Vragen?: Heeft u een vraag over deze kruidenformule, stuur dan een e-mail aan:[email protected]

0